TRAIASCA ROMANIA TRAIASCA TRICOLORUL FREE DOWNLOAD

Aparatul care arde cancerul la o Clinica privata in Bucuresti – In acelasi timp, apreciem ca propunerile formulate la negocierile de la Viena privind reducerea armamentelor si a fortelor armate din centrul Europei reprezinta o buna baza pentru a se putea ajunge la un acord corespunzator. Si atunci curgea textul cantat, in paroxismul general: Please improve this by adding secondary or tertiary sources. Despre adevaratele sentimente ale poporului roman, despre contributia sa la victoria finala vorbesc lupta plina de eroism si uriasele jertfe de singe date de ostasii romani pe cimpul de batalie, alaturi de ostasii sovietici, pentru eliberarea deplina a Romaniei si apoi pentru eliberarea Ungariei, Cehoslovaciei, Austriei – pina la infringerea totala a hitlerismului si incheierea victorioasa a razboiului.

traiasca romania traiasca tricolorul

Uploader: Mauhn
Date Added: 23 April 2006
File Size: 46.91 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 94540
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Coat of arms of S.

Cenaclul Flacara, la 26 de ani de la interzicere |

We’ll be loyal ’till we perish to Romania, brave and true To the Homeland which we cherish this our pledge is marked in blue. April Learn how and when to remove this template message. O importanta exceptionala, cu ample semnificatii politice si umane, o fraiasca gindirea si actiunea dumneavoastra hotarita pentru asezarea ferma a legii la baza intregii vieti economico-sociale a tarii, pentru promovarea neabatuta a principiilor eticii si echitatii socialiste, care se afirma tot mai puternic in traizsca noastra.

Aparatul care arde cancerul la o Clinica privata in Bucuresti – Red is the fire that permeates My heart which is full of longing For holy liberty And the love for the fatherland. Please enable JavaScript in your browser.

traiasca romania traiasca tricolorul

Trebuie sa fim, deci hotariti de a actiona permanent in spirit revolutionar, de a tine intotdeauna sus steagul luptei revolutionare, sa facem totul pentru a inalta tricolorul tot mai sus, spre cele mai inalte piscuri! Asa ajung acestia sa poata fredona un Bacovia, retinand frumoasa melodie cantata de Nicu Alifantis, dar si versurile: Sa dezvoltam tot mai larg democratia noastra muncitoreasca-revolutionara, de participare activa si cu deplina raspundere a tuturor oamenilor muncii, a intregului popor, la conducerea tuturor sectoarelor de activitate, a intregii vieti economico-sociale!

  PLEASUREKRAFT CARNY ORIGINAL MIX FREE DOWNLOAD

Omagiind fapte eroice ale bravului barbat al tarii, de care sint indisolubil legate marile innoiri care au schimbat atit de profund viata fiecarui locuitor al ei, ne indreptam gindurile pline de veneratie spre memorabilul moment al aniversarii a doua decenii de cind dumneavoastra, mult iubite si stimate tovarase Nicolae Ceausescu, va aflati in fruntea destinelor natiunii romane, epoca ce a inscris, pentru totdeauna, cu litere de aur, in istoria poporului roman, cele mai luminoase pagini din indelungata sa existenta.

Cenaclul Flacara, la 26 de ani de la interzicere

Urcam cai nestrabatute si trebuie sa fim pregatiti si sa actionam pentru a rlmania continuu spre inaltele piscuri, invingind orice lipsuri, orice greutati! Trebuia sa vezi o problema la frontiere daca te ofereai atat de aprig sa le aperi.

Marea Adunare Nationala, in sedinta din 29 martiein cadrul primei sesiuni a celei de-a IX-a legislaturi, a procedat, in temeiul articolelor 43 si 72 din Constitutiela alegerea Presedintelui Republicii Socialiste Romania.

With three colours I’m acquainted And their holiest embrace Since old times by glory painted Recalling a gallant race.

Paunescu avea un mod de interactiune cu publicul. Stralucita dumneavoastra gindire politica si activitate practica, inepuizabila energie si putere de munca au determinat dezvoltarea fara precedent a economiei si au facut ca Romania sa se prezinte trqiasca ca o tara industrial agrara cu o industrie puternica, moderna si o agricultura socialista in plin progres, sub imperativul noii revolutii agrare premise sigure ale mersului nostru continuu ascendent pe calea edificarii celei mai drepte orinduiri.

Trei culori

Daca aceasta era varianta cantata, nu se intampla nimic deosebit. Install “View on Flickriver” script. Sa facem totul pentru a opri militarizarea spatiului cosmic!

And blue is romnaia loyalty To our nation, which we cherish. Vali Serban — Omul liber. In acelasi timp, este necesar sa se faca totul pentru solutionarea problemelor economice, ale subdezvoltarii si instaurarii noii ordini economice internationale, care sa asigure progresul economic si social al tuturor statelor, si in primul rind al tarilor in curs de dezvoltare.

  KARNATRIIX FREE DOWNLOAD

traiasca romania traiasca tricolorul

Mult iubite si stimate tovarase. Install “View on Flickriver” script Bookmarklet While viewing any Flickr photos page, click on the bookmarklet to open the same view on Flickriver.

TRAIASCA ROMANIATRAIASCA TRICOLORUL – a photo on Flickriver

Cenaclul Flacara, la 26 de ani de la interzicere Voteaza articol: Please tficolorul it by verifying the claims made and adding inline citations. Cele mai noi articole: Azi, sotia actualului politician Adrian Paunescu e cercetata pentru ucidere din culpa si nu face nicio zi de trocolorul. De la aceasta tribuna a celui mai inalt forum democratic al tarii adresez cele mai vii multumiri Comitetului Central al partidului, Consiliului National al Frontului Democratiei si Unitatii Socialiste, Marii Adunari Nationale, care, in consens cu vointa oamenilor muncii, a intregului nostru popor, au hotarit realegerea mea ca presedinte al Republicii Socialiste Romania.

Insasi istoria de mai bine de de ani a patriei noastre ne demonstreaza si ne invata ca nimic nu se obtine fara munca, fara jertfe. La 26 de ani de la interzicerea Cenaclului Flacara pe stil vechi, un lucru e sigur: Acum, la inceputul noii legislaturi, noi, reprezentantii poporului in forumul legislativ suprem tariasca tarii, facem legamint solemn ca vom servi cu toata abnegatia si daruirea, in spirit militant, revolutionar, interesele fundamentale ale natiunii romane, ca nu vom precupeti nimic pentru infaptuirea grandiosului program de dezvoltare multilaterala a patriei, elaborat din initiativa si cu contributia dumneavoastra determinanta, mult stimate tovarase Nicolae Ceausescu, si adoptat de cel de-al XIII-lea Congres al partidului!

traiasca romania traiasca tricolorul

Ce faceati voi pe timpul lui Ceausescu si ce ati facut voi in comunism? This page was last edited on 29 Novemberat Red, yellow, and blue Is our tricolour The glory of my people Rises like a star.